Lace up boots are timeless for a reason.

A menő és divatos csipkés csizma minden évszakra való.

Vagány és trendi fűzős csizmák a téli hidegbe, a tavaszi szélbe, a nyári fesztiválokra és az őszi esőkre!


A fűzős csizmák évtizedek óta nagyon divatosak, és azt is elmondhatjuk róluk, hogy szinte minden korosztály imádja! Népszerűsége töretlen, jöhetnek divatirányzatok, találhatnak ki különféle extremitásokat a tervezők, a bakancsoknak mindig foglalt helyük van a kifutókon és a hétköznapokban is.


És hogy miért marad örökre kedvencünk ez a cipőtípus? Blogunkban összegyűjtöttünk 6 érvet ennek alátámasztására!


 • Univerzális viselhetőség

 • A főzős csizma viselése egyáltalán nem évszakfüggő! Gondolhatnánk, hogy ha csizma, akkor télen kellene hordani. De azt láthatjuk, hogy bizony ott csücsülnek a polcunkon minden évszakban, és nyáron sem tesszük el őket egy kis pihenőre.


  Ennek pedig egyetlen oka van: ezt a lábbelit még nyáron is szívesen hordjuk akár egy fesztiválon, akár egy esti randin vagy egy hűvösebb napon, esetleg egy nyári záporban.


  Minden évszakban megtaláljuk a módját annak, hogy feldobjuk vele szettünket, és ha az Unisex kollekciónkban található fűzős csizmáink között válogattok, akkor akár egyforma bakancsotok is lehet a pároddal.


 • Sokféle ruhával jól mutatnak

 • A női fűzős csizmát felveheted egy slim fit nadrággal, de egy mini, midi vagy maxi szoknyával is nagyon menő megjelenésed lesz. Ha az Ahinsa Jaya fűzős csizmát választod, akkor vegyél fel hozzá egy vagány ruhát, és máris minden szempár rád fog szegeződni.


  A téli hidegben egészítsd ki a csizmát téli talpbetéttel, így biztos lehetsz benne, hogy egyáltalán nem fog fázni a lábad, bármennyire is repkednek odakint a mínuszok.


 • A barefoot fűzős csizmák egészségesek

 • Ennek az az oka, hogy gyógytornászok, orvosok tervezték. A bakancsok talpa vékony és rugalmas, így minden lépésnél dolgoznia kell a lábfej izmainak, melynek következtében a lábad megerősödik, a boltozatod és a szalagok, inak stabillá válnak. Örömmel fogod tapasztalni azt, hogy a hát- és egyéb mozgásszervi problémáid fokozatosan megszűnnek.


 • A fűzős bakancsok kényelmesek

 • A kényelmet a puha és rugalmas talpon kívül a széles lábfej is biztosítja, ami lehetővé teszi a lábujjak számára azt, hogy szabadon elterülhessenek a földön. Ennek következtében a lábfej és a lábujjak felveszik a természetes pozíciójukat és nem nyomorognak, mint egy átlagos cipőben, amelyben bütyök és kalapácsujj alakulhat ki.


  Ennek következtében ebben a cipőben hosszú időt el tudsz tölteni állva vagy gyalogolva anélkül, hogy elfáradnál vagy fájdalmaid lennének. A küzdősportot űzők jobb egyensúlyt és nagyobb mozgásszabadságot érezhetnek.


 • Minden terepen nyugodtan használhatod őket

 • Cipőinket bátran vedd fel a munkahelyedre, hiszen nem mindegy, hogy miben töltöd az egész napot, de hordd őket szabadidődben is. Nyugodtan túrázz, mássz hegyet, sétálj a városban vagy az erdőben, sportolj benne, a talpuk ugyanis csúszásgátlós, ezért nem fogsz benne megcsúszni még esős, sáros, jeges időben sem.


 • Minden korosztálynak jól állnak!

 • Teljesen mindegy, hogy hány éves vagy, mindenkinek remekül áll a fűzős csizma! Ne a korod mondja meg, hogy mit veszel fel, hanem a stílusod. Viseld bátran minden életkorban, és a színektől se félj. Légy egyedi és magával ragadó, diktáld te a divatot!


  A fűzős csizmák számtalan előnnyel rendelkeznek, akár a rövidebb, akár a hosszabb változatot viseled. Bármikor hordhatod, mindig divatos megjelenést fog biztosítani számodra. A lábbeliket webshopunkban is megveheted, de ha személyesen szeretnél válogatni, akkor szeretettel várunk Székesfehérváron, ahol a formabontó üzletünkben speciális terepeken is kipróbálhatod termékeinket. Ha pedig szeretnél tőlünk kérdezni, akkor várjuk jelentkezésedet az elérhetőségeinken!
  Vissza a blogba

  Hozzászólás írása

  Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.