Ladies... it's about the shoes.

A barefoot cipő női változatban izgalmassá teszi a megjelenésedet!

A barefoot cipő női változatban izgalmassá teszi a megjelenésedet!


A barefoot cipő női kivitelben nem egy megszokott lábbeli, sok embernek az újdonság erejével hat, ha meglátja. Éppen ezért készülj fel arra, hogy sokan meg fogják tőled kérdezni, hogy mik az előnyei és milyen érzés viselni, de addigra már biztosak vagyunk benne, hogy annyi pozitív tapasztalattal fogsz rendelkezni, hogy örömmel és lelkesedéssel válaszolsz az érdeklődő kérdésekre.


Bízunk benne, hogy minél előbb megtapasztalod a barefoot életérzést, és te is annyira imádni fogod ezeket a cipőket, mint amennyire mi is lelkesedni kezdtünk értük, ahogy rátaláltunk.


Az egészség mindig az első!


Nagy bölcsesség, hogy vannak dolgok, amikre oda kell figyelni, és az egészség pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Soha nem szabad elhanyagolni sem a testi, sem pedig a lelki egészségünket, hiszen ezek adják az alapját a többi fontos dolognak az életünkben.


Az egészségedért nagyon sok mindent tehetsz. Oda kell figyelned a kiegyensúlyozott, változatos, megfelelő összetételű és vitaminokban gazdag étkezésre, a rendszeres mozgásra, a munka és a családi élet egyensúlyára, az elegendő mennyiségű és minőségű alvásra, a kikapcsolódásra és a baráti, társasági kapcsolatok ápolására is.


Mit tehetsz még az egészséged megőrzéséért?


A szervezet mindig egyensúlyra törekszik, ha valamit nem jól csinálsz, megpróbál kompenzálni, ami ideig-óráig akár még észrevétlen is maradhat. Hosszú távon azonban már számítani kell ennek a hátrányos hatásaira. A cipőviseléssel is pontosan ez a helyzet. Az ember normál járása során a súlypont a sarok felől egyenletesen gördül át a lábfej irányába. Az ujjak egyenletesen szétterülnek, ezek felelnek az egyensúlyunkért.


Ha azonban olyan cipőket viselsz, amik teljesen ellentétesek ezzel a természetes folyamattal, például magas a sarkuk, szűk a lábfejük, akkor ez a járási folyamat teljesen megváltozik. A szervezetnek pedig kompenzálnia kell. Ha csak időnként hordasz ilyen cipőket, akkor még nem érzel tartós problémát, ha viszont rendszeresen viseled, akkor nagyon valószínű, hogy egy idő után azt fogod tapasztalni, hogy elkezd fájni a hátad, a derekad, estére már kőből vannak a lábaid, csúnya bütyök lesz a lábadon, eldeformálódik a lábfejed, boka- és harántsüllyedés jelenhet meg.


A barefoot cipő női változatban vigyáz rád!


A barefoot női cipőket gyógytornászok tervezték éppen a fenti problémák elkerülése és megszüntetése érdekében. Azt modellezték, hogy milyen módon jár az ember, így születtek meg ezek a mezítlábas cipők, amelyek tökéletesen természetes járásélményt biztosítanak, emellett azonban védik a lábat és izgalmassá teszik a megjelenésedet is! 


Minden cipőnkre jellemző a vékony, rugalmas talp, a széles lábfej-kialakítás és a könnyű súly, ami által jó benne mozogni és egész napi viselés után sem érezzük tehernek.


A cipőválasztékunk széles körű


Minden évszakra számtalan színben és formában találsz nálunk cipőt, a nyár igazi slágere pedig a szandál, amiből széles választékkal készültünk.


Blogunkban most egy olyan cipőt szeretnénk bemutatni, ami egy igazi tavaszi-nyári modell, ez pedig a Leguano Lady Loop, ami egy csini balerinacipő. Nyugodtan felveheted farmerhez, szoknyához, rövidgatyóhoz vagy egy lenge nyári lennadrághoz, fekete színe miatt pedig tökéletesen passzol minden ruhadarabhoz. Akár az egész napi munka során vagy a nyaraláson, de szabadidődben is viselheted, annyira mutatós, vagány kis darab.


A barefoot női cipő nemcsak, hogy remekül néz ki és minden évszakban viselhető, de kényelmes és egészséges is. Válogass kedvedre választékunkból, és ha bármilyen kérdésed van, akkor keress bennünket elérhetőségeinken, vagy gyere el üzletünkbe.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.