Toe Spacers?  What's the deal?

Toe Spacer-lábujj távolító, az eldeformálódott lábujj korrigálható!

Toe Spacer-lábujj távolító, az eldeformálódott lábujj korrigálható!


Ha nem megfelelő cipőt viselsz, akkor a szűk felsőrész következtében a lábujjak deformálódnak, azonban nem kell elkeseredni, mivel a Toe Spacer-lábujj távolító segít enyhíteni ezen a helyzeten. A szűk orrú cipőkben a lábujjak nem tudnak eredeti pozíciójuknak megfelelően elhelyezkedni, és ez a rendellenes helyzet hosszabb távon látványos elváltozásokat eredményezhet.


Sajnos a deformitás nem kizárólag esztétikai probléma! Ennek következtében ugyanis a lábad nem fogja megfelelően ellátni feladatát, így különböző egészségügyi problémák jelentkeznek, sőt, megjelennek a különféle testtájak fájdalmai. Semmiképp ne odázd el ezt a problémát, hanem minél hamarabb tegyél ellene!


Mit tehetünk, ha a lábujjaink látványosan befelé fordultak?


A probléma könnyen észrevehető. Állj rá mezítláb a padlóra, és nézz rá a lábfejedre. Amennyiben a lábujjaid nem úgy állnak, mint egy kisgyermek esetében, akkor sajnos már elkezdődött a negatív változás.


Ha a nagylábujjad a többi ujj felé fordul, vagy már bütyök is látható rajta, akkor mindenképpen nézz szét a termékeink között, hiszen egy hatékony eszközt kínálunk számodra, melynek használatával ez a probléma sikeresen orvosolható!


Miért ne viselj szűk cipőt?


A cipőboltok kínálatában szinte nem is találhatunk más terméket, mint szűk lábfejjel rendelkező lábbeliket. Pedig a szűk cipők napi szintű használata során, főként abban az esetben, ha mindez magas sarokkal is párosul, szinte biztos, hogy rövid idő alatt ki fog alakulni a bütyök, a kalapácsujj, emellett vízhólyagok és tyúkszemek jelennek meg, valamint a lábujjak torlódása is megjelenik.


Ennek az az oka, hogy a szűk cipő nem ad lehetőséget a lábujjak számára arra, hogy azok megfelelő módon mozogjanak, valamint arra sem alkalmasak, hogy a lépés során a testsúly fokozatosan áthelyeződjön a sarokról a lábfej felé.


Ezekben a lábbelikben a teljes testsúly folyamatosan a talp elülső részére, valamint a lábujjakra nehezedik, legfőképpen a nagylábujjra, amely emellett még a szabad mozgásában is gátolva van.


A mezítlábas cipők megelőzik és megakadályozzák ezt a problémát!


A mezítlábas cipőket úgy alakították ki, hogy a lábujjak meg tudják őrizni eredeti helyzetüket, valamint a lépés során helyesen tudjon áthelyeződni a súlypontunk. Ezt segíti a széles orr a sarokmentesség, és a cipő vékony, rugalmas talpa.


Hatalmas választékunkban minden élethelyzetre találsz mezítlábas cipőt, ezért mindenképpen ezeket viseld a napi munka, a sportolás, a hétköznapok során. A szűk lábbelit pedig hagyd meg alkalmi viseletre, és csak nagyon kevés időt tölts el benne.


A Toe Spacer-lábujj távolító segíthet, ha már kialakultak a lábujj problémák


A kínálatunkban található 5 ujjas Toe Spacer-lábujj távolító visszahúzza a helyes pozícióba a lábujjakat, és fixen ott is tartja. Ezáltal javul a lábmozgás, amely által helyreállhatnak a szűk cipők okozta károk. A szerkezet anyaga orvosi minőségű szilikon, ezért nagyon kényelmes és hasznos eszköz. Akár egész nap is viselheted, hiszen a cipőkbe is kényelmesen belefér, de már napi 10 percnyi használatával is eredményt lehet elérni.


Úgy van kialakítva, hogy egyáltalán nem gátolja meg a kisujj mozgását, és tartós használata mellett enyhíti a fenti problémákat.


Ne adj esélyt a bütyöknek és a többi lábproblémának, hanem előzd meg ezeket a mezítlábas cipővel! Ha pedig már kialakult problémát szeretnél kezelni, akkor válaszd a Toe Spacer-lábujj távolítót. Amennyiben bármi kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken, vagy látogass el üzletünkbe!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.