A store that feels as good as our shoes.

Egy üzlet, ami olyan jó érzés, mint a cipőink.

Gondoltam, hogy eltöltök pár percet, és elmagyarázom, miért építettünk ilyen bonyolult üzletet :-)

Sok ügyfelünk valójában semmit sem tud a történelmünkről, ami várható is. Mindazonáltal nagy érdeklődést mutatunk az egyedi vállalkozások építése iránt, hogy konkrét érzéseket vagy reakciókat váltsunk ki ügyfeleinkből. Ez az első cipőboltunk, de az ötödik… vagy a hatodik, nem emlékszem, üzletünk. Két éttermet építettünk Mexikóban (itt és itt), egyet Magyarországon (itt), és volt még néhány dolog. Ezekből a tapasztalatokból megerősítettük, hogy a vállalkozás fizikai környezete fontos szerepet játszik abban, hogy az emberek hogyan vélekednek az Ön vállalkozásáról és annak kiterjesztéséről, termékeiről, tisztességéről és mindenféle dologról. Mexikóban nagyon ügyeltünk arra, hogy olyan tereket és helyeket alakítsunk ki, ahol az utazók úgy érezték, hogy egy távoli, trópusi helyre mennek, ahol a csodával határos módon mindenki tudta a nevét. Barátságos hely, tele nagyszerű emlékekkel és csodálatos ételekkel és szórakozással. Amikor Magyarországra érkeztünk, olyan érzést keltettünk, hogy a normál magyar vásárlók úgy érezhetik, mintha a régi Mexikóba szállították volna őket, és barátok veszik körül őket, pusztán a bejárati ajtón keresztül. Soha nem szándékoztunk „csak” éttermet vagy pénzkereseti vállalkozást építeni és működtetni. Érzést adunk el, és rendszeresen túlszolgáljuk ügyfeleinket. Emiatt sok ismétlődő üzlettel és nagyon hűséges rajongótáborral jutalmazunk.

Amikor felakasztottuk a kötényünket, és felvettünk egy igazán vagány új cipőt, kezdettől fogva elhatároztuk, hogy olyan cipőboltot építünk, amilyenre eddig még nem volt példa Magyarországon vagy nagyjából bárhol. Látod, mezítlábas cipőket árulunk. Csak mezítlábas cipő, kizárólag. Amikor valaki először mezítlábas cipőt próbál fel, felcsillan a szeme, könnyebben jár, és mosoly jelenik meg az arcán. Tovább fokozza, hogy min fognak járni. A mezítlábas cipő viselője nem tudja teljesen értékelni a különbséget, ha egyszerűen betonon vagy esetleg unalmas csempén sétál a plázában. Nem, a mezítlábas cipőt viselőnek változást kell tapasztalnia a textúrában, a sűrűségben és a különböző anyagokban, mert ezt teszi a mezítlábas cipőben. Te mindent érzel. Ez az, amitől először megakadtunk, hát ez, és a hátam jobban van. Tehát, ha a világ legjobb mezítlábas cipőboltját kívánja építeni, ügyelnie kell arra, hogy az emberek képesek legyenek értékelni a mezítlábas emberré válás egyik legvonzóbb aspektusát. Ennek érdekében a külsőt behoztuk, és az épületen belül parkot alakítottunk ki, 45 mm-es „valódi hangulatú” fűvel, igazi futóösvénnyel, nagy kövekkel, sportterülettel mászófallal, futópaddal és edzőtérrel, valamint padokkal. Érzel engem?

Nem vagyunk hippik, nem vagyunk túl válogatósak abban, hogy mit eszünk vagy viseljünk, de sokat törődünk azzal, hogyan érzik magukat az emberek, amikor a mi üzletünkben dolgoznak. És eddig a visszajelzések kiemelkedőek. Sokan, akik ezt olvassák, nem fognak tudni elutazni a Dunántúli-medence e szép vidékére, de ha tehetné, biztos egyetértene. És ha tehetné, készítenénk neked egy gyilkos eszpresszót. Élvezze az üzlet galériáját, és remélem, személyesen is találkozunk!

KATTINTSON IDE, HOGY MEGTEKINTÉSÉHEZ AZ ÁRUHÁZ KÉPEKET

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.