Visszaküldés

 

CSERE, PANASZ ÉS VISSZAKÜLDÉS

Hogyan tudom visszaküldeni vagy kicserélni a ManimalFootgearnél vásárolt cipőmet?

A cipő cseréje és visszaküldése csak akkor lehetséges, amennyiben a cipőt csak otthon, zokniban viselték felpróbálás céljából, és nem láthatóak rajta használat jelei,  lehetősége van az átvételtől vagy a vásárlás napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül visszahozni az üzletbe vagy saját költségen visszaküldeni az Ön által vásárolt cipőt. Amennyiben a lábbelit már használták kültéren, nem lehet azt kicserélni, mivel ilyen esetben használati nyomok vannak rajta, és a termék nem kerülhet újra eladásra.

A Terméket csak eredeti, sértetlen csomagolásban, újként eladható állapotban áll csak módunkban visszavenni.

A csere például akkor történik meg, ha az online rendelt termék valami miatt mégsem felel meg, például nem lett jó a méret vagy nem áll jól a választott fazon, a fent említett feltételek mellett. A vásárló választhat a pénzvisszatérítés (vagy online vásárlás esetén az eredeti számlára történő visszatérítés), hitel egy másik termék megvásárlásához vagy helyettesítés között.

Másik méret rendelése esetén a cserével kapcsolatban felmerülő postaköltséget nem áll módunkban átvállalni.

Visszaküldési cím:

1.) Személyesen üzletünkbe tudja visszahozni a terméket nyitvatartási időben. Üzletünk címe: 8000 Székesfehérvár, Budai Út 49-51. 

2.) Postai úton való visszaküldés vagy csomagküldő szolgálattal való visszaküldés esetén kérjük ide címezze a csomagot:   8000 Székesfehérvár, Budai Út 49.-51. info@manimalfootgear.com                                                               +36-31-782-1263

Kérjük, vegye figyelembe:

  • Ha a cipőt hosszabb ideig viselték, higéniai okokból nem küldhetők vissza.
  • Visszaküldés estén a szállítási költség a vásárlót terheli.
  • Zoknit próba után higéniai okokból nem tudunk visszavenni vagy cserélni.

Hogyan panaszolhatok a ManimalFootgear-nél, ha van panaszom?

Panasz akkor áll fenn, ha a vásárló jogos anyaghibát panaszol. Nagylók Farm Kft. (ManimalFootgear) a panaszt a panasz tárgyát képző anyaghiba képeivel együtt továbbítja a gyártó belső minőségbiztosítási osztálya felé. A gyártó minden egyes esetet ellenőriz, majd eldönti, hogy ténylegesen fennáll-e a panasz. Nagylók Farm Kft.(ManimalFootgear) különböző gyártókkal dolgozik. Lehetséges, hogy a Gyártó bekéri a panasz tárgyát képző cipőt, hogy minőségi szakértőik bevizsgálják a panaszt. Ha a bevizsgálás eredménye a lábbeli helytelen használatból adódó anyaghiba, a terméket a vásárló költségére visszaküldik.

Ha a panaszt a Gyártó indokoltnak találja, a panasz tárgyát képző termékkel megegyező színű és méretű termékkel cseréli azt. A csere terméket személyesen a ManimalFootgear üzletében, hivatalos nyitvatartási időben tudja átvenni a vásárló. Vagy azt a vásárló kérérsére  a Nagylók Farm Kft. (ManimalFootgear) költségmentesen a vásárló által kiválasztott Magyar postai címre kiküldi.

Zökkenőmentes panaszkezelés lépései: 

Kérjük, írjon egy e-mailt a info@manimalfootgear.com címre, és röviden magyarázza el kérését. Ha panasza van, csatolja a vásárlási nyugtát/számlát és cipője sérüléseiről készített képeket az e-mail mellékleteként.                                          Akkor is, ha a gyártó panaszát jogosnak ítéli meg, a gyártó úgy dönthet, hogy vissza kéri a sérült cipőt. Ebben az esetben Önnek kell eljuttatnia a panasz tárgyát képző cipőt saját költségén a  MANIMALFOOTGEAR-Cipőbolt címére:        8000 Székesfehérvár, Budai Út 49-51., majd ezt a ManimalFootgear továbbítja a gyártónak. Távolítsa el a személyes tárgyakat, például: Hickies, saját cipőfűző, stb... Leguano cipők esetén mossa ki a cipőt 30°C-on gyengéd mosási programon és mosózsákban.                                      Egyéb gyártók esetében tisztítsa meg a cipők belsejét és külsejét.                                                                                Higiéniai okokból a cipőket nem küldheti vissza, ha előzőleg nem tisztította meg őket. Ha bármilyen kérdése van, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@manimalfootgear.com e-mail címen.