Barefoot sandals, ultimate freedom.

Barefoot szandálok, ha csak egy lábbelit választhatsz, ez legyen az!

Barefoot szandálok, ha csak egy lábbelit választhatsz, ez legyen az!


A barefoot szandálok kipróbálása a legjobb döntés, amit idén nyáron hozhatsz! Hidd el, hogy lábaid sem szeretnének semmi mást, csupán élvezni a nyarat, a kirándulásokat, a közös sütögetést, a vidám nyári estéket, mégpedig nyugodtan, kényelmesen, vízhólyagok és egyéb sérülések nélkül. 


Ha jót akarsz magadnak és lábaidnak, akkor gyere velünk mai utazásunkra, melyet a barefoot szandálok világába teszünk!


Hurrá, nyaralunk!


Sosem felejtjük el azt a dilemmát, amit nyitott bőröndünk előtt szoktunk tenni, amikor a nyári vakációnkra indulunk. Bárhová is készülünk, a cipők csomagolása a legnehezebb feladat, mégpedig több okból is. 


Egyrészt figyelnünk kell arra, hogy milyen időjárás lesz, másrészt arra is, hogy milyen programokra megyünk. Nem mindegy, hogy egész nap áztatni fogjuk magunkat a tengerparton, vagy pedig városnézésen rójuk a köröket, esetleg sziklamászás a terv.


Nézzük a bőröndöt és azon gondolkodunk, hogyan fog ebbe még beleférni a túrabakancs, a tengerpartra tervezett szandál, a vízicipő, a sportcipő, az esti alkalmi cipő, a kényelmes cipő, valamint a városnéző cipő. 


Akárhogy is próbálgatjuk, mindez túl soknak tűnik, de egyikről sem szeretnénk lemondani. És van egy jó hírünk! Nem is kell!


A barefoot világban univerzális cipőink vannak!


És ráadásul nemcsak univerzálisak, hanem picire összehajthatók, rugalmasak és apró helyen is elférnek. Ezáltal nemcsak, hogy kevesebb cipőt kell csomagolnod, de azok szinte semmi helyet nem foglalnak, így nyugodtan beteheted, a kedvenc ruhaszettjeidet a csomagba.


Milyen lábbelikre lesz szükséged nyáron?


Meg is érkeztünk a konkrétumokhoz, mégpedig ahhoz, hogy milyen lábbelit kell magaddal vinned. Leszűkítettük neked a cipőlistát két darab lábbelire, mely nem más, mint barefoot szandáljaink egyike, és egy bármilyen zárt mezítlábas cipőnk!


A szandáljaink között nyugodtan keresgélj, hiszen széles választékot találsz női és férfi, sőt uniszex modelljeink között. Ha a lábujjközös verzió a kedvenced, akkor válaszd azt, de klasszikus megjelenésű szandált is találsz.


Hadd hívjuk fel a figyelmedet egy szuper új darabunkra, mégpedig a Leguano jara mustársárga szandálra, ami a nyár egyik legmenőbb lábbelije. A színe a vidámságot sugározza, parafa betétes talpa pedig elszívja a keletkező izzadtságot. Puha a felsőrésze, így biztosan nem kell vízhólyagoktól tartanod, a talpa pedig extra rugalmas, ami által kényelmes, valamint csúszásmentes.


A barefoot szandálok szerepe


A magaddal vitt barefoot szandált használhatod az utcai séták során, kimehetsz vele a vízpartra, sőt a legtöbb változattal a vízbe is nyugodtan bemehetsz, hiszen pillanatok alatt meg fog száradni. Csúszásmentes talpának köszönhetően pedig túraszandálnak is megfelelő.


A barefoot cipők is univerzálisak


Ha esetleg elromlik az idő, akkor pedig ott lesz veled a másik lábbeli, mégpedig a mezítlábas zárt cipőd, amiben szintén róhatod a várost, kirándulhatsz, lefuthatod a reggeli körödet, sziklát mászhatsz, és szintén kicsi helyre összepréselheted az utazás során.


Miért a mezítlábas cipő a nyerő?


A mezítlábas érzés pozitív egészségügyi szerepéről már sokat beszéltünk, de említsük meg itt is azokat a tulajdonságokat, amik által el fognak múlni a hát- és derékproblémák, a lábfájdalom, megelőzhető a bütyök, a kalapácsujj, a benőtt körmök.


A vékony, rugalmas, csúszásmentes és sarokmentes talp, a széles felsőrész, a könnyű súly, az innovatív anyagok együtt garantálják azt, hogy ezt a cipőt a nap végén le sem akarod majd venni, sőt, el is feledkezel arról, hogy a lábadon van! 


Ha bármilyen kérdésed lenne felénk, keress bennünket elérhetőségeinken, és szívesen válaszolunk!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.