Barefoot Summer!

Mindjárt itt a nyár, a barefoot szandál rád vár!

Mindjárt itt a nyár, a barefoot szandál rád vár!


A nyár a szabadság, a jó idő, a nyaralás, az esti szalonnasütések és grillezések, a kirándulások és az átbeszélgetett éjszakák ideje, no meg természetesen a barefoot szandál időszaka. Ugye, hogy mennyire hiányoztak ezek a dolgok télen? De fel a fejjel, hiszen amint beköszönt a nyár, már húzhatjuk is fel szandálunkat és felkereshetjük a legnépszerűbb kirándulóhelyeket, ahol élvezzük a tájat, a programokat, jókat eszünk, finom ízesített limonádékat iszunk, fagyizunk és természetesen sokat nevetünk együtt!


A nyári cipőválaszték


Milyen lábbelit vegyünk fel nyáron? Sokan megállnak az edzőcipőknél, amit aztán szinte minden évszakban viselnek. Mi annak a hívei vagyunk, hogy hordj mindig olyan lábbelit, amiben jól érzed magad, és komfortosnak érzed a mindennapokban. Ha ez egy edzőcipő, akkor hordd nyugodtan nyáron is, hiszen cipőink lélegeznek és nagyon kényelmesek, ha pedig összekoszolódnak, csak dobd be a mosógépbe és már veheted is fel újra.


Azonban annak is a hívei vagyunk, hogy rábeszéljünk, mi lenne, ha kicsit kilépnél a komfortzónádból és kipróbálnád barefoot szandáljainkat? Ezek a lábbelik ugyanis speciálisan a nyári melegre lettek kifejlesztve, így ezeket viselve biztosan nem fog leizzadni a lábad, valamint széles lehetőségek vannak a használatukra.


A barefoot szandál kínálatunk


Mint a többi cipő esetében, itt is úgy állítottuk össze a kínálatot, hogy kizárólag kiváló minőségű termékeket tartalmazzon, olyanokat, amiket mi magunk teszteltünk. Ezeket a lábbeliket nyugodt szívvel ajánljuk nektek, hiszen ugyanazt a kényelmet és biztonságot nyújtják, mint a többi barefoot cipőnk.


Két márka, a Bosky és a Leguano szandáljait találod meg nálunk. A szandálok egy része uniszex, tehát férfiak és nők is bátran viselhetik. Kétfajta szandálunk van, a lábujjas és a normál változat. Minden lábbeli pántokkal szabadon állítható, így pontosan fog illeszkedni a lábadra.


Ami nagyon fontos, hogy igen, ezek barefoot szandálok, tehát ugyanazt a mezítlábas érzést nyújtják, mint a cipők. Vékony, sarok nélküli talp jellemzi őket, ami természetesen speciális csúszásgátlós kialakítású.


A Bosky Enduro 2.0 X szandál uniszex, így bárki számára megfelelő. Klasszikus pántos szandál, mely tépőzárral állítható. Közepes vastagságú talpa minden terepre tökéletessé teszi, akár az extrém körülményeket is bírja. Talpán egyedülálló mintázat van, ami miatt rugalmas, tartós és remekül tapad.


Mikor használj barefoot szandált?


Mivel olyan speciális a talpa, hogy nem fogsz benne megcsúszni, ezért nyugodtan vedd fel túrázáshoz, még akkor is, ha meredekebb vagy sziklás területen fogsz átkelni. Túraszandálként is megállja a helyét, főleg azért, mert ha egy patak állja az utadat, amibe belegázolsz, akkor sem lesz semmi baja, hanem megvédi a lábadat, majd pedig pillanatok alatt megszárad.


A nyári városi séták során is tökéletes, városnézéshez, kastélylátogatáshoz, nyári szabadtéri programokhoz kiváló választás. Ha a munkád megengedi, akkor vedd fel oda is nyugodtan, de akár sportolhatsz, futhatsz is benne!


Egy tóparti fürdőzés vagy egy tengerparti vakáció? Nincs megfelelőbb lábbeli a barefoot szandálnál. Nyugodtan menj bele a vízbe benne, hiszen meg fogja védeni a talpadat a kövektől, a szikláktól, a tengeri sünöktől. Nem kell váltogatnod a lábbelit, egyetlen cipőt vigyél: a barefoot szandálodat!


Meghoztuk a kedvedet ehhez a lábbelihez? Reméljük! Ha szeretnéd vásárlás előtt felpróbálni, akkor gyere el hozzánk székesfehérvári üzletünkbe, ahol nem csupán felpróbálhatod, hanem az üzletünkben kialakított többféle terepen próbára is teheted! Ezenkívül várjuk megkérdésed elérhetőségünkön is!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.