Cool shoes for dudes... yep.

A menő férfi cipők alig várják, hogy hozzád költözzenek!

A menő férfi cipők alig várják, hogy hozzád költözzenek!


A menő férfi cipők mindenképpen a cipősszekrényedbe kell, hogy kerüljenek azért, hogy amikor egy remek programra mész, mindig tudj egyet gyorsan előkapni. Márpedig nálunk garantáltan olyan lábbeliket találsz, amelyek amellett, hogy egészségesek és kényelmesek, még divatosak is!


Blogunkban megismerheted férficipő választékunkat, és be is mutatunk közülük egy igazán trendi modellt.


A férfiak is megérdemlik a változatosságot!


A férfi cipő a leggyakrabban két véglet között szokott ingázni. Egyik véglet a szűk, akár kocka orrú elegáns alkalmi lábbeli, mely minden manager szekrényében megtalálható, de alkalmi cipőként az összes férfi rendelkezik vele. A másik véglet pedig a sportcipő, amit csak felkapsz a hétköznapokra és hajlamos vagy egész télen/nyáron/tavasszal/ősszel viselni.


Pedig a férfiaknak készített lábbelik között sokkal nagyobb a választék! Nem kell, hogy a sportcipő legyen az állandó társad, válassz valami mást is, meglátod, mennyivel stílusosabb lehetsz egy kényelmes férfi barefoot cipőben, ráadásul abban is biztosak vagyunk, hogy lábbelid senkinek sem fogja elkerülni a figyelmét.


A menő férfi cipők itt várnak rád!


Webáruházunkban és székesfehérvári üzletünkben a legjobb mezítlábas cipőket válogattuk össze számotokra. Csakis olyan lábbelit találhatsz nálunk, amit mi is szívesen viselünk, kipróbáltuk és megszerettük.


Az Ahinsa, az Artra, a bLifestyle, a Bosky, a Freet és a Leguano már bizonyított, így termékeiket nyugodt szívvel ajánljuk. Ezek a márkák törekednek a fenntarthatóságra, fontosnak tartják az állatok és a Föld védelmét és nem utolsósorban olyan egészséges lábbeliket gyártanak, amik megkönnyítik viselőjük életét.


A divatos cipők is lehetnek kényelmesek


Sőt, nálunk az összes divatos cipő kényelmes és egészséges. Itt nem kell attól tartanod, hogy a lábadat szorítani fogja a megvásárolt modell, hiszen minden termékünk széles lábfejjel készül. Azért sem kell aggódnod, hogy meg fog fájdulni a derekad, a hátad vagy a lábad, hiszen a mezítlábas cipők direkt úgy lettek tervezve, hogy megelőzik, sőt megszüntetik ezeket a problémákat.


A nálunk kapható menő férfi cipők rugalmas és aktív talajkapcsolatot biztosítanak, csúszásmentesek, innovatív anyagokból készülnek, rendkívül könnyű súlyúak, nagy részük még mosógépben is mosható és természetesen légáteresztő, szellőző, így még akkor sem fog beleizzadni a lábad, ha zokni nélkül viseled.


Milyen termékeket találhatsz oldalunkon?


Attól, hogy elköteleződtél a barefoot életérzés mellett, nem kell lemondanod a változatosságról. Mi ugyanis úgy válogattuk össze az árukészletünket, hogy minden, de tényleg minden alkalomra találhass közte lábbelit. Ha a sportos stílust kedveled, akkor nézd át sportcipő választékunkat, ha pedig túrázni szeretnél, akkor többféle túrabakanccsal várunk.


Az elegáns vonal sem esik messze tőlünk, hiszen alkalmi, munkahelyi viselet is található kínálatunkban. A hétköznapi vagány csukák is rád várnak és a most oly népszerű sneakert is megtalálhatod az oldalunkon.


Az Artra Moon Black and White sneaker fehér talppal és fekete felsőrésszel készített utcai cipő, amit 38-46-os méretig tudsz megvásárolni, így a tinik számára is ajánljuk. Ez a lábbeli híres a rugalmasságáról, amit a befecskendezett EVA talp garantál, ami nem tartalmaz se varrást, se ragasztást. A Moon sneaker talpa sejt alakú, így elegendő hely jut a lábujjak számára. Vízálló bőr felsőrésze tuti, hogy a kedvenc cipőddé teszi!


A menő férfi cipők rád várnak, nézd át a kínálatunkat és éld át a barefoot érzést te is! Ha pedig további kérdéseid lennének, akkor azt az elérhetőségeinken felteheted számunkra.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.