Ideal Barefoot shoes for Men in the Fall

A férfi őszi cipő meleg, bírja az esőt és trendi kinézetű!

Az, hogy milyen az ideális férfi őszi cipő, nem vita tárgya. Az ősz nyirkos, lucskos, gyakran ered el az eső, hajnalban hideg van, napközben pedig sokszor idézi a napsütés a jó kis meleg nyarat. Ehhez olyan lábbelire van szükség, ami bírja ezeket a szélsőséges időjárási körülményeket, nem ázik át, viszont könnyű és szellős, ezáltal nem izzad bele a láb. Ráadásul az ősz gyakran kirándulni, túrázni hív, így erre a kihívásra is illik megfelelnie.


Itt van az ősz, itt van újra!


És ezzel véget is ért a strandszezon, a szandálok időszaka, a nyári szabadság és nyaralás. De semmi gond, hiszen az ősz is számtalan programot kínál számunkra, ráadásul a levegő sem annyira meleg, így akár egy hosszabb túra is beleférhet. 


Az országunk szépségeit bármilyen évszakban meg lehet látogatni, az ősz pedig különösen alkalmas egy erdei túrára, egy balatoni biciklikörre vagy a szőlőhegyen bóklászásra, ehhez pedig egy ideális férficipőt kell találnod, de van egy jó hírünk! A legjobb helyen jársz, hogy megtaláld lábad új barátját, vagyis a mezítlábas férfi cipőt!


Az ideális cipő minden élethelyzetben veled lesz


A legjobb lábbeliknek van egy nagyon fontos tulajdonsága, ez pedig nem más, mint hogy univerzálisak. Nem kell folyamatosan cserélgetned őket, mivel nyugodtan elindulhatsz benne reggel, és egész nap hű és kényelmes társad lesz. Oldalunkon csakis ilyen lábbeliket találsz, hiszen mi gondoskodtunk arról, hogy a legjobb mezítlábas cipőket gyűjtsük össze számodra!


A férfi őszi cipő egészséges és divatos is!


A Freet Mudee Black egy olyan lábbeli, ami időjárásálló, ezért egész évben hordható. Ideális akkor, ha túrázni mész, sétálsz a városban, vagy bármilyen szabadidős tevékenységet végzel. A lábbeli felsőrésze egy új, innovatív vegán mikroszálas anyagból készült, külsőre úgy néz ki, mintha bőrből lenne, azonban nagy előnye a bőrhöz képest, hogy sokkal gyorsabban megszárad, mivel víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik. 


Ez a felsőrész lélegzik, ezért nem kell attól tartanod, hogy beleizzad a lábad, azonban emellett vízálló, így egy hirtelen jött eső miatt sem kell aggódnod vagy megfutamodni, nyugodtan folytathatod az utadat, nem kell feladnod a túrát. A talpa csúszásgátlós, ezáltal a köveken és a sziklákon is biztosan tapad.


Saját talpbetét is található benne, ami lengéscsillapítós és segít megszokni a mezítlábas cipőt, de nyugodtan használhatod akkor is, ha aznap eléggé hideg az időjárás, vagy sziklás, éles kavicsos terepre készülsz.


A mezítlábas cipők jól néznek ki!


Ezek a bakancsok és őszi cipők biztosan fel fogják kelteni a környezeted figyelmét, mivel nagyon vagányak. Feltűnő rajtuk, hogy nincs sarkuk, vagyis a lábbeli elejének a magassága megegyezik a sarokrész magasságával. Tudjuk, hogy miért van ez így, hiszen ez a mezítlábas cipők esetében alapkövetelmény. Így ideális a test súlyeloszlása, és a talp egyik része sem kap extra terhelést.


A széles lábfej ugyanígy alapkövetelmény, mivel a lábujjaknak helyet kell biztosítani ahhoz, hogy kényelmesen el tudjanak terülni a talajon és fel tudják venni a lábfej természetes pozícióját. Minden barefoot cipő ilyen kialakítású, ezáltal ha egy kiváló férfi őszi cipő a vágyad, akkor csak keresgélj és találj rá arra a modellre, ami a legjobban tetszik!


Az ősz nagyon változatos évszak. Hozzá tartozik a “vénasszonyok nyara”, vagyis a kellemes, meleg napsütés, de ugyanúgy jöhet eső, sár és lucsok, ezért olyan lábbelit kell hordani, ami játszi könnyedséggel megbirkózik ezekkel a feladatokkal. Keresd meg új cipődet, gyere el hozzánk üzletünkbe, és próbáld ki vagy vásárolj online! Ha pedig bármilyen további kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.