Leguano Shoes - German Quality

Leguano cipő – a német precizitás és minőség modellje

Leguano cipő – a német precizitás és minőség modellje


Amikor a mezítlábas cipőket kerestük, sok márka termékét próbáltuk ki. Biztosak akartunk lenni abban, hogy kizárólag olyan cipőket juttatunk el vásárlóink részére, amiket nyugodt szívvel és hatalmas lelkesedéssel fogunk tudni átnyújtani. A Leguano cipő tökéletesen megfelelt minden elvárásunknak, ezért ez a márka gyorsan bekerült a kínálatunkba.


Arra biztatunk benneteket, hogy bátran próbáljátok ki, mivel biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogtok minden egyes benne eltöltött percet és lépést.


A márkáról


A Leguano márkát Németországban alapították 2008-ban abból a célból, hogy olyan kényelmes cipőket alkossanak, melyek mindenki számára lehetővé teszik az egészséges mindennapokat. Ennek érdekében a cipők tervezése során teljes mértékben figyelembe vették a láb anatómiáját és a járás dinamikáját. Így született meg a Leguano kollekció, melynek minden egyes darabja könnyű, légáteresztő, rugalmas és a láb számára tökéletes komfortot biztosít.


Az anyaghasználat


A márka kizárólag a legkiválóbb alapanyagokból készíti a lábbeliket, melyek nagy része mosógépben is mosható, így a lábbeli nagyon könnyen tisztán tartható. A bőrből készült termékek a kitűnő minőségű marhabőr felhasználásával készültek, melynek cserzése káros anyagoktól mentes. A legmagasabb minőségű anyagok hosszú távú használatot garantálnak, így a mosógépben történő mosás sem rövidíti meg a lábbeli élettartamát.


A Leguano cipő talpa


A talp megfelel az anatómiai cipők által támasztott követelményeknek, hiszen vékony és rugalmas, így a láb aktív kapcsolatba tud kerülni a talajjal. Ez egy nagyon fontos tényező, mert a talp ezáltal folyamatos stimulációt kap, a lábfej izmai pedig maradéktalanul dolgozni tudnak.


A talp apró kis göböcskéi csúszásgátlóak, ennek következtében nyugodtan túrázhatsz is bennük, de a sportolás, a munka, valamint a mindennapi tevékenység során sem kell aggódnod amiatt, hogy megcsúszol vagy sérülés ér. A jó tapadás ugyanis alapkövetelmény a Leguano talpkiképzésénél.


A Leguano minősége


A Leguano termékei Németországban készülnek kézműves minőségben, így minden lábbeli tökéletes kialakítású, alapos és precíz kidolgozású. A cég arra törekszik, hogy mindenki számára egészséges cipőket készítsen, így szeretné javítani az emberek életminőségét. Biztos lehetsz benne, hogy olyan színvonalú terméket fogsz a kezedben, amit hosszú ideig problémamentesen tudsz viselni.


A Leguano kollekciói


Bármilyen élethelyzetre is keresel megoldást, itt mindenképpen meg tudod találni. Ha meleg, téli bakancsot keresel, akkor a Leguano Husky a legjobb választás lesz. Meleg, szőrmével bélelt, még -20 Celsius-fokon is kiállja a próbát. Impregnálással teljesen vízállóvá teheted, Leguano Lifolit talpa még a jégen sem csúszik.


Sportoláshoz is számos modell közül választhatsz, hiszen egy mezítlábas cipőben a sport is sokkal egészségesebb és hatékonyabb. Amennyiben egy könnyű nyári cipőre van szükséged, akkor ezt vidám színekben, sőt, gyönyörű hófehér csipkemintával is megvásárolhatod, valamint balerinacipőt is találsz.


A mindennapi munka során a legfontosabb a kényelmes lábbeli, hiszen az egész napos állás vagy járás nagyon megterheli a lábat, könnyen megfájdítja a derekat vagy a hátat. Azonban ha Leguanot választasz, akkor ezek a panaszok messziről el fognak kerülni. Egészségügyi dolgozóként munkacipőt is ajánl neked a márka. Természetesen az elegáns cipők és a nyári szandálok sem maradhatnak ki a sorból.


Amennyiben bármilyen kérdésed van, keress bennünket elérhetőségeinken, vagy látogass el üzletünkbe, amit úgy alakítottunk ki, hogy különböző terepeken ki is próbálhatod kiváló termékeinket.
Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.