Men, and barefoot shoes

Minden helyzetben bejön a barefoot cipő férfi változata

Minden helyzetben bejön a barefoot cipő férfi változata


Bizony, akár a hétköznapi munka, akár a hétvégi pihenés vár rád, a barefoot cipő férfi verziójára mindig számíthatsz. Soha nem hagy cserben, óvja, védi a lábadat, vigyáz a természetes lábformádra és nem utolsósorban kényelmes és egészséges viselet. Nézd át a választékunkat és válaszd ki azokat a modelleket, amik bejönnek számodra. Tégy egy próbát és meglátod, hogy lábad hálás lesz ezért a döntésedért!


A férfi lábfej is lehet szép!


Ne szerénykedjünk csak azért, mert férfinak születtünk. Bennünk is van hiúság, mi is szeretnénk jól kinézni. Az emberek természetesen először az arcunkat látják meg, valamint nyilvánvalóan a testalkatunkat. Ezért járunk fodrászhoz, borotválkozunk vagy stílusos szakállt nyíratunk a barbernél, parfümöt használunk, esetleg lejárunk az edzőterembe is.


Azonban mi a helyzet a lábainkkal? Gondold csak át. Tök jól nézel ki, menő ruhákban vagy, jól érzed magad, majd pedig eljön egy olyan szitu, hogy le kell venned a cipődet. Ne gondolj semmi rosszra, csak mondjuk strandra mész vagy az uszodába. És ekkor összetör az imázs, bárki ránéz a lábfejedre, egy hatalmas bütyköt lát, esetleg gombás körmöket vagy hatalmas kalapácsujjat. Lábujjaid torlódnak, ezáltal nem szellőznek és mindenféle negatív folyamatok indulnak el benne.


Ugye ne is soroljuk tovább? Na, de ennek egyáltalán nem kell így lennie! Sőt, mi meg vagyunk győződve arról, hogy a férfi lábfej igenis lehet szép és ápolt, és ez sokat hozzátesz a megjelenéshez!


Hogyan tudjuk elérni ezt az eredményt?


Nos, most jövünk mi és a barefoot cipő férfi változatai, amelyek gondoskodnak arról, hogy a lábujjak ideális pozícióban maradjanak, ezáltal megelőzik, vagy megjavítják a deformációkat. Ha a lábujjak már nem nyomorodnak egymáson, hanem normál helyzetbe kerülnek, akkor ez azt jelenti, hogy nem fog beizzadni a lábad, így a körmeid is meggyógyulhatnak.


Férfi kollekciónk összes cipője alkalmas arra, hogy megelőzze a fenti problémát, ami hangsúlyozzuk, hogy nem csupán esztétikai gond, hanem funkcionális zavar is! Lábunk természetes állapotában úgy néz ki, mint egy kisbaba lába, ezt tekintsd alapnak.


A barefoot cipő férfi típusa a mezítlábas járást imitálja!


És ez miért is jó a számodra? Hát azért, mert ezáltal meg tudod erősíteni a lábfej és a talp izmait, ami által eléred lábaid ideális állapotát. A minimalista cipők vékony talpa ugyanis minden egyes lépésnél stimulálja a talp reflexzónáit, ez pedig lehetővé teszi a tudatos és egészséges járást, megerősíti a szalagokat, izmokat, ízületeket. 


A Freet Mudee Cserbarna bakancsa egy igazán multifunkcionális lábbeli, hiszen többféle helyzetben is nyugodtan használható. A felsőrésze második generációs mikroszálas anyagból készült, ami külsőre a bőrhöz hasonlít, azonban sokkal gyorsabban megszárad. További előnye, hogy vízálló, azonban mégis lélegzik.


A lábfej a barefootnak megfelelően széles, így a lábujjak kényelmesen elférnek, nem torlódnak össze. A talp vékony, viszont rugalmas és csúszásgátlós. A talpbetét segíti a lengéscsillapítást, azonban vásárolható hozzá vastagabb talpbetét is, ami a hozzászokás fázisában lesz hatalmas segítség.


Milyen problémáktól vehetsz érzékeny búcsút?


Ezeket a cipőket a gyógytornászok olyan problémák orvoslására tervezték, mint például a derékfájás, hátfájás, lúdtalp és egyéb mozgásszervi gondok. Ez azt jelenti, hogy ha rendszeresen hordod a barefoot cipő férfi típusát, akkor a fenti problémák mérséklődni fognak. 


Mezítlábas cipőink az egészség garanciái, gyere el hozzánk székesfehérvári üzletünkbe és próbáld fel, vagy rendeld meg őket webshopunkban. Keress bennünket elérhetőségeinken, ha további kérdéseid lennének.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.