Make your lacing as individual as you.

A cipőfűző befűzés izgalmasabb, mint gondolnánk!

A cipőfűző befűzés izgalmasabb, mint gondolnánk!


A cipőfűző befűzés sok embernek csak egy nyűg, amit muszáj megcsinálni. Sőt, a legtöbb ember úgy hordja a cipőjét, ahogy megvásárolta és csak akkor fűzi át, amikor koszos lesz a fűző és muszáj kivennie. Ha pedig a lábbeli mosható, akkor még erre sincs gondja, hiszen egyben mehet a mosógépbe. Pedig a fűző, amellett, hogy szorosan tartja a lábon a lábbelit, játékos lehetőségeket is rejt, sőt, akár a cipő teljes karakterét is megváltoztathatja.


A cipők rögzítésének lehetőségei


Ahhoz, hogy egy lábbelit kényelmesnek érezzünk, mindenképpen gondoskodni kell arról, hogy testre szabható legyen. Egyrészt minden ember lábfeje más méretű, így a futószalagon gyártott cipők bősége állítható kell, hogy legyen, másrészt pedig ahhoz, hogy bele tudjuk dugni a lábunkat a lábbelibe, helyre van szükség. Ezt a két funkciót a tervezők többféle módon igyekeznek megoldani.


Ennek alapján létezik a klasszikus, fűzős megoldás, ahol a fűző segítségével tudjuk állítani a lábbeli szélességét, valamint van ennek egy modernebb változata, mely egy rugalmas változatot jelent. Aztán ott van a kényelem csúcsa, a tépőzár és természetesen a belebújós cipők, amelyeken általában kétoldali gumiszalag biztosítja a rugalmasságot, vagy esetleg maga a felsőrész rugalmas. 


Ha a felsőrész kicsi, például egy balerinacipőnél, akkor pedig nincs is szükség semmilyen állítási lehetőségre, hiszen könnyedén bele lehet bújni. Az oldalunkon számtalan kiegészítő termék található, a cipőfűzőinket is itt helyeztük el, itt lehet őket megtalálni.


Cipőfűző befűzés egyáltalán nem rutinmunka!


Ha azt gondolnánk, hogy a lábbeli befűzése csupán egy olyan tevékenység, melyet muszáj megcsinálni, akkor bizony tévedünk. Egy-egy izgalmas fűzési technikával ugyanis teljesen megváltoztathatjuk a cipőnket, ha pedig valamilyen izgalmas színű fűzőt szerzünk be, akkor teljesen egyedivé varázsolhatjuk a legáltalánosabb lábbelit is.


A Leguano cipőfűzői pontosan ezt a játékosságot nyújtják a viselőiknek, hiszen többféle színben is elérhetőek, ezáltal ugyanaz a lábbeli egyik nap ilyen, másik nap pedig másmilyen lesz. Választhatunk a fekete, fehér, neonsárga, neonzöld vagy esetleg többszínű, így sárga/fekete, rózsaszín/szürke, kék/fehér verziók közül. 


De nemcsak a színekkel próbálkozhatunk, hanem magával a befűzési technikával is, amelyből a videómegosztó portálokon számos remek ötletet meríthetünk és próbálhatunk ki. Nyugodtan lehet kísérletezni és újabb formációkat kipróbálni.


Mi van akkor, ha nekünk egyáltalán nem jön be a cipőfűző befűzés?


Ebben az esetben még mindig ott van a remek amerikai találmány, a Hickies kötésmentes cipőfűző, amely leveszi a vállunkról a cipőkötés minden terhét. Ezt ugyanis elegendő csupán az első alkalommal elhelyezni a lábbelin, utána már semmi további dolgunk vele, mivel rugalmas kialakítása révén a lábunkat simán bele fogjuk tudni dugni a lábbelinkbe.


Ezeket is több színben meg lehet vásárolni, így itt sem kell belemerülni az unalmas kinézetbe, mivel ha szeretnénk egy kis változást, máris kicserélhetjük egy másik színre.


Aki utálja a fűzőt, vásároljon belebújós cipőt!


Az is érthető, hogy van, aki egyáltalán nem szeretne a fűzőkkel bajlódni. Ez sem probléma, hiszen a Manimal Footgear gondoskodik azokról is, akik a belebújós vagy a tépőzáras modelleket kedvelik. Így aztán elegendő csak szétnézni az oldalon, és már ki is lehet választani azt, amelyik ezek után biztos, hogy az egyik kedvencünk lesz!


A cipőfűző befűzés egy szórakoztató tevékenység, érdemes kipróbálni! A kérdésekre pedig ügyfélszolgálatunk a megadott elérhetőségeinken szívesen válaszol.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.