The Essential "Black Boot"

Egy dögös fekete csizma mindenkit levesz a lábáról

Tény, hogy egy fekete csizma elengedhetetlen része minden nő ruhatárának. Viszont nem mindegy, hogy milyet választasz belőle, mivel ez egy olyan univerzális viselet, ami szinte minden őszi-téli szetthez kiválóan illik.


Nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy cipőink széleskörűen használhatóak legyenek, ugyanis így biztosan ki lesz használva az adott lábbeli és nem fog a cipősszekrényben porosodni, ezért a barefoot cipőinket szinte mindenhová fel tudod venni.


Érkezik az ősz és vele a változékony időjárás


Ősszel már nem annyira kiszámítható az időjárás, vannak olyan napok, amikor napközben majd megsülünk, máskor pedig bőrig ázva vacogunk. Emellett a hajnali órákban már csípős hidegek is lehetnek, míg nappal azt sem tudjuk, hogy hová tegyük el a reggel még annyira felkívánkozó kabátot.


Ez a változatos időjárás olyan kényelmes női cipőket követel, amikben egész nap megállás nélkül mászkálhatunk, akár munkába megyünk, akár pedig valamilyen őszi programot választottunk ki.


Miért fontos az univerzalitás?


Bár nőként szeretjük azt, ha sokféle lábbeli sorakozik a polcon, így nyugodtan szemezgethetünk reggel a választékból és a szettünkhöz leginkább illőt választhatjuk ki, azonban azt is szeretjük, ha vannak olyan darabok, amiket bármikor felkaphatunk. Egyrészt nem mindig van kedvünk válogatni, sőt, olyan napjaink is vannak, amiken csak szeretnénk túllenni, másrészt pedig azt is szeretjük, ha nem kell törni a fejünket, hanem biztonsággal nyúlhatunk valamelyik univerzális darab után.


Egy dögös, vagány fekete csizma bármikor biztonsággal felvehető és bármilyen, napi outfitre ráteszi a koronát. Azonban egy dologra mindig figyelj! Legyen kényelmes és egészséges ez a lábbeli, így annyit mehetsz benne, amennyit akarsz, és oda visz el, ahol csak dolgod van!


Milyen fekete csizma van a kínálatunkban?


Az Ahinsa Jaya fekete fűzős csizma egy olyan mezítlábas cipő, amiben nyugodtan kimehetsz a világból. Ha azon gondolkodtál eddig, hogy miben fogod róni az utcákat, amikor elindulsz összegyűjteni a halloweeni csokikat a gyerekekkel, vagy meglátogatni elhunyt szeretteidet mindenszentek idején, esetleg miben bírod ki a Mihály-napi vásár forgatagát, akkor már kattinthatsz is, hiszen ez a cipő mindenben társad lesz.


Mivel vízálló, ezért nem kell aggódnod, ha kirándulni indulsz és esik az eső vagy hull a hó, így minden évszakban használhatod. A felsőrésze bőrhatású, viszont egy vegán alapanyagból készült, ami jobb tulajdonságokkal rendelkezik, mint a bőr, mivel nagyon könnyen megszárad. Ha esetleg napközben meleg lesz az idő, akkor sem fog beleizzadni a lábad, mert ez a speciális anyag légáteresztő. A téli hidegben kiegészítheted egy meleg talpbetéttel, így biztosan nem fog fázni a talpad, és máris indulhatsz megnézni a téli erdőt, vagy szánkózni.


Ez a csizma végig fűzős, így pontosan be tudod állítani a szélességét, akár vékonyabb, akár vastagabb a lábfejed és a vádlid. Bár a fekete szín minden ruhádhoz megy, ha te jobban szereted a színes csizmákat, akkor nézd meg az Ahinsa Jaya gyönyörű mogyorószínű vagy extravagáns burgundi bordó változatát és válaszd azt.


A mezítlábas csizmák megőrzik az egészségedet


Ne feledd, ahhoz, hogy a lábad egészséges maradjon, széles lábfejjel rendelkező lábbelit kell hordanod, valamint a “zero drop”, vagyis a sarok nélküli cipők azok, amik ideálisan oszlatják el a testsúlyodat. Nemcsak a Jaya fekete csizma, hanem az összes mezítlábas cipőnk megfelel ezeknek a feltételeknek, így bátran válaszd azt a termékünket, amelyik a legjobban tetszik.


Ha nem vagy biztos a méretezésben, vagy egyéb kérdésed lenne, akkor keress bennünket oldalunkon található elérhetőségeinken!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.