Waterproof socks... seriously good idea

Vízálló zokni - innovatív anyagokkal a maximális kényelemért

Vízálló zokni - innovatív anyagokkal a maximális kényelemért


Bizonyára te is ismered azt a kellemetlen érzést, amikor a nedves talaj, a tócsák vagy egy hirtelen jött zápor után tocsogó zoknival folytatod a túrázást. Ekkor már minden lépés kínszenvedésnek tűnik, és a tájban való gyönyörködés helyett összeszorított fogakkal számolod a perceket, hogy mikor érsz már végre haza. Van azonban ez ellen a probléma ellen egy kiváló találmány, ami nem más, mint a vízálló zokni.


Vízálló zokni? Ezt meg hogy?


Ha a zokni szóra gondolunk, akkor mindenki egy olyan ruhadarabra asszociál, ami puha, védi a lábunkat, no de semmiképpen sem vízálló, sőt, általában kiváló nedvszívó képességekkel rendelkezik. 


A webáruházunk kiegészítői között található vízálló zokni a fenti feltételeknek tökéletesen megfelel, ugyanis puha, védi a lábunkat, azonban cseppet sem ázik át, ezt pedig a speciális technológiának köszönheti, mely távol tartja a zokni belsejéből a nedvességet, azonban mégis légáteresztő és rendkívül kényelmes.


Mit történik, ha egy normál zokniban ázik át a cipőd?


Nem minden cipő vízálló, bár az impregnálás nanotechnológiájával sokat javíthatunk lábbelink vízállóságán. Ha viszont a cipőnk elkezd beázni, akkor egy normál zokniban azt érezhetjük, hogy először a lábujjainknál lesz egyre hidegebb és nedvesebb a helyzet, majd fokozatosan halad a nedvesség a sarok és a lábfej felé. Végül már minden egyes lépésnél hideg, tocsogó, kellemetlen érzetünk lesz, mely csak otthon, a cipő és a zokni eltávolításával és egy jó forró lábfürdő után normalizálódik. 


Minél tovább maradunk a vizes, jéghideg zokniban, annál nagyobb az esélye annak, hogy megbetegszünk.


A vízálló zokni szárazon tartja a lábadat, extrém körülmények között is!


Ez bizony pontosan így van! Hiába ázott be a cipőd, ha vízálló zokni van rajtad, akkor a lábad továbbra is száraz marad, és a megfázás is messzire elkerül. Ezzel a termékkel minden cipőd vízállóvá tehető, hiszen hiába jön egy váratlan zivatar vagy egy óvatlan pocsolyába lépés, ugyanúgy folytathatod utadat.


Hogyan működik a vízálló zokni?


Mostanra már biztosan kíváncsian kérdezed, hogy ez mégis hogyan lehetséges? A nálunk kapható Dexshell vízálló zokni nyugodtan használható a mindennapokban és sportolás, túrázás, szabadidős tevékenységek során. 


Speciális technológiája lehetővé tette, hogy a vizet nem engedi be a bőrödhöz, azonban légáteresztő és a bambusz bélésének köszönhetően antibakteriális is. A zokni három rétegű, a belső része környezetbarát rayon cellulóz és bambusz, a külső rétege pedig vízálló porelle membrán. 


Mik a vízálló zokni előnyei?


Ha felveszed a Dexshell zoknit, akkor érezheted, hogy ez egy nagyon könnyű és kényelmes termék, egyáltalán nincs olyan érzésed, mintha egy nylonzacskóba lépnél bele. Sőt, kifejezetten úgy érezheted, hogy le sem akarod többé venni. Ez azért van, mert ez a termék a világ legvékonyabb vízálló zoknija!


Nagy előnye továbbá, hogy a vékony és könnyű felépítése miatt a téli hidegben nyugodtan alávehetsz egy normál zoknit, így még melegebb környezetet biztosíthatsz lábaidnak.


A termék szélálló, rugalmas és kényelmes, lélegzik, és a keletkező izzadságot is elvezeti a bőrödről. Az egész bokahosszon zárt szemszerkezetű és nem utolsósorban 100% vegán!


Ha még most hallottál először erről a lehetőségről, akkor itt az idő, hogy kipróbáld! Ezután már nem kell aggódnod akkor sem, ha a kerékpározás, futás, erdei séta, hegymászás vagy egy kinti munkanap során elered az eső, vagy eleve egy borús, morcos napon indulsz útnak. A vízálló zoknit megvásárolhatod webáruházunkban, vagy pedig gyere el hozzánk székesfehérvári üzletünkbe és látogass meg bennünket! További kérdéseid esetén pedig keress bennünket elérhetőségeinken.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.