Yes, these shoes are different :-)

Jöjjenek a különleges cipők!

Ha te sem szeretsz beleolvadni a tömegbe, imádod az egyediséget, akkor a különleges cipők a te világod! Ugye mennyire unalmas olyan cipőkben járni, amikben mindenki más? Amikor mész az utcán és a földre nézel, ugyanazok a modellek váltakoznak, bemész a munkahelyedre és uniformizált, egysíkú lábbelik vannak a kollégákon. Semmi fantázia, semmi egyedülállóság, csak a szürkeség.


Törj ki ebből a sémából és ugorj bele a mezítlábas világba, ezek után pedig senki sem fog szó nélkül elmenni a cipőd mellett!


A funkcionális cipőkön mindenkinek megakad a szeme


A mezítlábas cipők kialakítása teljesen eltér a szokványos lábbeliktől, ezért már ránézésre is azonnal látható, hogy itt egy különleges cipőről van szó. Maga a talp és a felsőrész is más, így nem csoda, ha azonnal megkérdezik, hogy milyen cipőt viselsz és miért jó ez a lábadnak? Márpedig ez a különbözni vágyás nem az esztétika, mint inkább az egészség miatt történik, hiszen a barefoot irányzatnak nem titkolt szándéka az emberek egészséges lábbelire való átszoktatása.


Különleges cipők az oldalunkon


Amikor létrehoztuk a Manimal Footgeart, bennünket is e nemes cél vezérelt. Átadni azt a tudást, azt az érzést, amit nekünk is okoztak ezek a fantasztikus cipők. Megmutatni azt, hogy a fájdalomtól meg lehet és meg is kell szabadulni és soha nem szabad beletörődni. Ezt pedig, ha egy cipőcserével el lehet érni, akkor miért ne osszuk meg a többi emberrel is?


Webshopunkban ezért olyan márkákat kínálunk, melyeket a legjobbaknak tartunk a barefoot-piacon, és igyekeztünk úgy összeállítani a kínálatot, hogy minden évszakra találhass magadnak olyan lábbelit, mely nemcsak, hogy különleges, de olyan különleges, mint amilyen te vagy!


A márkák megbízhatóak, innovatívak és környezettudatosak


A márkák kiválasztása során többféle szempontot is figyelembe vettünk. Imádjuk, ha egy márka különleges anyagokkal rukkol elő, így volt ez a kiváló Freet márka kávézacc felsőrészeivel vagy a bLifestyle mulesing-mentes gyapjúbéléseivel. De nagyon kedveljük a vegán felsőrészeket, melyek igazán innovatív, kiváló tulajdonságokkal rendelkező alapanyagok, illetve a bőr felsőrészek esetében csak a növényi cserzésű organikus bőrt árusítunk.


A széles orr és a lapos talp alapkövetelmény


Ez azért van így, mert a gyógytornászok fejlesztése nyomán ez a konstrukció bizonyult a láb szempontjából a legegészségesebbnek. Ezek a feltételek teljesülnek minden egyes barefoot kollekcióban, így az általunk forgalmazott Ahinsa, Bosky, Leguano, Freet, bLifestyle és a legújabb, sneakereket tervező Artra kínálatában is. Kereshetsz hétköznapi cipőt, túra- vagy szabadidőcipőt, szandált, esetleg a munkahelyeden hordható lábbelit, itt rá fogsz akadni!


Ha a munkahelyeden a lazán elegáns stílust várják el, és te ragaszkodsz a különleges cipők viseléséhez, akkor nézz rá a Freet Richmond barna cipőjére, ami biztosan le fog nyűgözni! Ez ugyanis egy olyan bőrcipő, ami nagyon jól szellőzik, mivel légáteresztő, azonban emellett még vízálló is, így akkor sem kell kétségbeesned, ha munkába menet elkap egy őszi záporeső. 


A termék tartalmaz egy kivehető 2,5 mm-es talpbetétet, ami segíti a mezítlábas élethez való hozzászokást. Ha már úgy érzed, készen állsz eltávolítani a talpbetétet, a lábad megerősödött, akkor vedd ki és élvezd az igazi mezítlábas érzést!


Ha meghoztuk a kedvedet a különleges cipők kipróbálásához, akkor gyere el üzletünkbe, ahol személyre szabott tanácsadással várunk, valamint épített terepeken csekkolhatod le, milyenek ezek a lábbelik. De rendelhetsz online is, ha pedig még kérdéseid lennének, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.