Barefoot shoes for Healthcare Professionals

Mezítlábas cipők egészségügyi szakemberek számára

Mezítlábas cipők egészségügyi szakemberek számára – ha igazán jót akarsz magadnak!


Az egészségügyben végzett munka nagyon megterhelő az emberi szervezet számára. Bármilyen pozícióban is dolgozol, nem mindegy, hogy milyen cipőt viselsz. A mezítlábas cipők egészségügyi szakemberek számára is tökéletes megoldást nyújtanak, ugyanis ez a munka általában rengeteg állással és mozgással jár. A nap végére a láb elfárad és könnyen alakulhatnak ki különböző fájdalmak. Azonban van megoldás ezek megelőzésére, és ezt el is hoztuk számodra! 


Bemutatjuk a Leguano “Care” cipőt egészségügyi szakemberek számára


Igen, ez a cipő Nektek, az egészségügyben dolgozóknak készült! Kifejlesztésekor minden olyan speciális szempontot figyelembe vettek, ami a szakmáddal jár, semmi sem kerülte el a figyelmet. Így jött létre ez a különleges cipő, amiben gond nélkül végigdolgozhatod az egész műszakot. Biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a cipőt viseled, akkor nem fogsz találkozni a helytelen mozgás következtében kialakuló derékfájdalommal, lábfájdalommal vagy gerincfájdalommal.


Korábbi blogunkban már bemutattuk azt, hogy a barefoot cipők mennyire helyt állnak az egész napos munka során, és a Leguano cipő ezeken kívül még plusz funkciókat is kapott!


Miben különbözik ez a cipő a szokásos cipőidtől?


Sokan próbáltak sokféle kényelmes munkalábbelit készíteni, amiben az egész napos munkát el lehet tölteni, azonban csak kevés sikerrel. Az alapvető probléma ott kezdődik, hogy ezek a cipők általában valamiféle talpbetéttel rendelkeznek, amiket azért tettek bele, hogy tartsák a lábboltozatot. Ennek következtében azonban pontosan ellenkező hatást érnek el! A talpbetét következtében a lábak ellustulnak, a talp és a lábfej izmai nem dolgoznak, így a boltozat egyre gyengébb lesz és elkezd süllyedni.


A Leguano “Care” cipő azonban vékony és lapos talppal rendelkezik, ennek következtében a talp valós kapcsolatba kerül a talajjal, és a járás során az izmok folyamatosan erősödnek. A helyes járás elősegíti azt, hogy a derék- és hátfájás elmúljon és a láb egészséges maradjon.


A Leguano “Care” további jellemzői


Több cipőgyártó vastag, gördülő talpat vagy félmagas sarkot tesz a munkacipőkre. Mindez szintén a fenti problémákat idézi elő, valamint a cipő súlyát is megnöveli, amit aztán egész nap viselnie kell a lábnak. A Leguano “Care” cipő azonban ultrakönnyű, így szinte meg sem érzed, hogy van valami a lábadon, viszont mégis teljes biztonságban érezheted magad, hiszen a cipő teljesen ellenáll minden külső hatásnak és a folyadékoknak is.


A sterilitás fontossága


Az egészségügyben létfontosságú az, hogy minden ruhadarabot tökéletesen tudjunk fertőtleníteni, ezért a Leguano “Care” cipőt úgy fejlesztették ki, hogy fertőtleníthetőek és moshatóak, ezért nem kell aggódnod a mikroorganizmusok miatt. Emellett nagyon fontos, hogy olyan speciális talpkiképzéssel rendelkezik, ami megakadályozza azt, hogy elcsússz. Az sem gond, ha kiborult valami a földre, vagy nemrég volt felmosva, mert a talpon található félgömb alakú nopkák biztos tapadással rendelkeznek.


A kényelem alapvető fontosságú, a cipőt ezért tépőzárral állíthatod be a saját méretedre, ezáltal pontosan fog illeszkedni a lábfejedre, valamint pillanatok alatt felvehető. A széles lábfejkiképzés garantálja azt, hogy a lábujjaid egész nap kényelmesen meg tudnak támaszkodni a talajon és nem lesznek összeszorítva a cipő elejében.


A Leguano “Care” cipő az egészségügyi szakemberek számára természetesen hófehér színű, így a ruházathoz is tökéletesen illeszkedik. Ha esetleg további kérdésed lenne, nyugodtan keress bennünket elérhetőségünkön, szívesen válaszolunk, vagy látogass el üzletünkbe!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.