Bosky szandálok méretezése

HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ MÉRETET?

A Boskyshoes cipőt megrendelheti normál vagy egyedi méretben és formában, így tökéletesen illeszkedik a lábához.A megfelelő méret kiválasztásakor, és különösen az egyedi forma kialakításakor figyeljen a következő utasításokra.Útmutató a megfelelő méret kiválasztásához:

  • Mérje meg a lábát (sarok - leghosszabb lábujj) vagy nyomtassa ki a megfelelő sablont a szokásos méretének megfelelően.
  • FONTOS! Mindenképpen a tényleges méretben nyomtassa ki (ne igazítsa a formátumhoz, és ne kattintson az oldal zsugorítására).
  • Helyezd a lábfejet a sablonos lapra, a lábfejet középre, ahogyan azt már a Bosky szandálodra képzeled. Ha a sablon túl kicsi vagy túl nagy, nyomtasson ki egy másik méretű sablont, és próbálja meg újra.
  • A megfelelő méret kiválasztásában a tervezett felhasználási cél is szerepet játszhat. Ha vékonyabb szandált szeretne a könnyű használathoz, a szandál lehet "szűkebb". Ha azonban futásra, túrázásra és igényesebb terepre tervezi használni a Bosky-t, akkor javasoljuk, hogy egy kicsit nagyobb méretet válasszon, így nagyobb "védőövezetet" kap a lába.
  • Ha a sablon passzol és kényelmes a forma, győződjön meg róla, hogy a lábujjpántot jelző pont valóban a hüvelyk- és mutatóujja között van. Ezt könnyen ellenőrizheted, ha fogsz egy filctollat, 90°-os szögben a papírra helyezed, és egy pontot rajzolsz a két ujjad közé. Ha a pont megegyezik a nyomtatott ponttal (+- 1,5 mm), akkor jó, és már meg is találtad a Bosky szandálod megfelelő méretét!

MÉRETMINTÁK

Itt letöltheti az összes rendelkezésre álló méretsablont, hogy kiválaszthassa a Bosky szandál megfelelő méretét.

FONTOS!

Minden sablont 100 %-os méretarányban kell kinyomtatni. Kérjük, ellenőrizze a tényleges méret jelölőnégyzetet a nyomtatási beállításoknál. A kinyomtatás után feltétlenül ellenőrizze a méretarányt a sablonlap alján található ellenőrző vonalzó segítségével.

SABLONOK FELNŐTTEKNEK

EU 35

EU 36

EU 37

EU 38

EU 39 EU 40
EU 41 EU 42
EU 43 EU 44
EU 45 EU 46
EU 47 EU 48